От образа на Митака - доброто момче в

...
    От образа на Митака - доброто момче в
Коментари Харесай

От Митака до Крис, от Симона до Калина... звездите за уеб сериала VIRAL

 

 

От облика на Митака - положителното момче в " София - Ден и нощ " до ролята на избухливия, затулен и неотстъпчив Крис. Такава е актьорската трансформация на Кристиан Кирилов.

От 13 май във Vbox7 започва най-новия уеб сериал - VIRAL. А планът дава обещание доста искра, пари, разкош, само че и интриги, екшън, драма, мистичност и провокация.

Кристиан Кирилов и Калина Иванова, познати ни от риалити сериала " София - Ден и нощ ", бяха посетители в " На Кафе ", където описаха за новия сериал, провокациите пред снимането му и разликите сред тях и героите им във VIRAL.

Така да вземем за пример Калина уточни, че ролята ѝ във VIRAL е много по-различна от тази на Симона. В уеб сериала влиза в ролята на Калина, която е енергична и подготвена на всичко за своите другари и семейство. В сериала минава през доста неща, за които не е готова.

Кристиан Кирилов в сериала също резервира своето име - Крис. Там той играе огромния брат на другата звезда в плана, Галин. Актьорът беше безапелационен, че се е раздал на 100% в ролята си.

Кристиан издаде и още нещо - напълно скоро ще бъде реалност неговата дебютна ария. В нея той си партнира с обичаната си Джулия. Какво още споделиха, вижте във видеото по-долу:

VIRAL започва на 13 май във Vbox7.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР